Gratis stockfoto met chique, luxe, motor

U kunt aan het begin van een les beginnen door eenvoudigweg op een link te klikken en wij zullen u voorzien van een database van auto en motor theorie vragen die uw kennis zullen testen. Deze vragen zijn opgesteld aan de hand van enkele van de populairste en meest voorkomende vragen die leerling-automobilisten tegenkomen, en zijn zo geselecteerd dat ze het kennisniveau van de kandidaten weerspiegelen, zodat ze met vertrouwen het examen kunnen afleggen. Bovendien zijn ze getest met behulp van interactieve video’s om u te laten denken, horen en zien wat u zou moeten weten.

Veiligheid van auto’s en motorfietsen

Het tweede deel van het theorie-examen is het onderdeel auto- en motorveiligheid, dat zelf een aparte generator heeft. Dit deel test je kennis van de veiligheidsvoorschriften voor auto’s, de theorie en hoe je veilig moet rijden. De hoeveelheid tijd die je hebt om dit deel van het examen af te leggen is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je hebt om te studeren. Merk op dat deze tijdslimieten per specifiek testcentrum zijn en daarom kunt u verschillende tijdslimieten tegenkomen bij verschillende testcentra. Hoe meer tijd u hebt, hoe groter de kans dat u slaagt, aangezien u meer kansen hebt om te zakken, en hoe moeilijker het onderwerp is. De verschillende onderdelen van het examen hebben verschillende risico’s, en u wordt getest op hoe goed u met deze risico’s omgaat.

Tegen de tijd dat u beide delen van het examen hebt afgelegd, hebt u een grote kans om te slagen, gewoon omdat het examen zo gemakkelijk is. Het examen is zo ontworpen dat kandidaten die een basiskennis van wetenschap en techniek hebben, zeker kunnen slagen, terwijl degenen die algemene kennis en weinig ervaring hebben, misschien nog een paar tests nodig hebben om te slagen voor het examen. Het theoretische examen omvat een spervuur van snelweg- en motorvoertuiggevaren zoals slippen, morsen en tanksprongen. Aan het einde van de gevaar perceptie test, kan u gevraagd worden om te schetsen wat u denkt dat er zou kunnen gebeuren met een bepaald gevaar in het geval van een real life botsing. Dit maakt het examen niet alleen vermoeiend omdat elk gevaar wordt geschetst, maar u kunt ook zakken omdat u het gevaar misschien niet goed hebt gelezen. In alle fasen van het examen krijgt u fragmenten uit krantenartikelen te zien, en andere niet-gescreende video’s waarin een breed scala aan gevaren van het merk Route Master® aan bod komt.

Weet u wat u krijgt?

Kandidaten voor deze test hoeven geen eerdere ervaring met wetenschap en techniek te hebben. Veel werknemers in de natuurwetenschappen en techniek krijgen echter wel de opleiding die bij de insluiting van hun werkproduct hoort. Dit maakt het examen voor veiligheid van auto’s en motorfietsen dus enigszins vergelijkbaar met een examen voor gerechtelijk procesrecht. Kandidaten die weinig of geen ervaring hebben, worden best vermeden, aangezien zij het examen meerdere malen zullen moeten afleggen. Het examen voor de veiligheid van auto’s en motorfietsen is bedoeld voor mensen die weinig ervaring hebben met auto’s, zoals chauffeurs en onderhoudspersoneel. De beste manier om een veilige bestuurder te worden is een goed besef te hebben van de aspecten van auto- en voertuigveiligheid. Deze test is zo opgezet dat de gemiddelde bestuurder in minder dan een half uur een “taxileerling” wordt. Zodra u de basisvaardigheden onder de knie hebt, bent u klaar voor de volgende, en laatste, fase: de “Car and Driver Maintenance Society” (CSP).

Het CSP vereist dat u een actueel certificaat behaalt waarin staat dat u uw rijvaardigheid heeft verbeterd, goede gewoonten heeft en een veilige chauffeur bent. Het CSP is het panel’sprise motoredealbook, dat al uw rijgegevens bevat, inclusief eventuele ongevallen, en/of bekeuringen. Het motorrijtuigenboek is een gedetailleerd/direct boek, hetgeen betekent dat u na elke zitting van het schriftelijk examen een kopie kunt afdrukken en deze kopie vervolgens tijdens de rit rechtstreeks kunt raadplegen. Dit maakt het halen van het onderdeel van het examenASY! Wanneer u geslaagd bent, kunt u zelfs uw vrijstelling voor het motorexamen aanvragen.

Je kunt zelfs floordisulkus de Wegcode om sommige van de gevaren die de Wegcode niet op te sporen detecteren! Als je eenmaal een aantal van de basisbeginselen onder de knie hebt en een goed niveau van vakbekwaamheid hebt opgebouwd, kun je overwegen om een betere, meer concurrerende positie op de carrièreladder te ambiëren door als dealer voor een onafhankelijk koeriersbedrijf te gaan werken. Er is echter maar één manier om zover te komen: door een aanvraag in te dienen om rijinstructeur te worden, met nog 44 over in de Prize For Lights Award For The Best Driving Instructor in the UK, ben je misschien al een heel eind op weg. Als je al een volledig gediplomeerd instructeur bent, kun je de paar extra uren lucratief uitwerken. Het zou onverstandig zijn om rijinstructeur te worden alleen maar zodat je kunt werken. theorie motor oefenen