Taxi Delft

Als u dit leest, kunt u wel zeggen dat u in Nederland woont en van het land houdt. Nou, we zijn blij u te kunnen vertellen dat Nederland zoveel meer te bieden heeft dan alleen kaas, windmolens en klompen. In feite kunnen we het zeker de creativiteitshoofdstad van Europa noemen. De cultuur van kunst en ambachten in dit land is zo ongelooflijk dat iedereen die ook maar een beetje gefascineerd is door Nederlands design of kunst een bezoekje waard is. Van het 17e-eeuwse grachtensysteem tot de eersteklas musea, open pleinen en historische locaties, er is weinig waar we niet van houden in Nederland. Dus als u zich ook geïnspireerd voelt door ons prachtige land en het verder wilt verkennen, neem een taxi in Delft en ga naar de volgende bezienswaardigheden die je in Nederland kan bezoeken.

Je zult veel leren terwijl je hier bent.

Als je je culturele kennis wilt uitbreiden, is Nederland een geweldige plek om te bezoeken. Je kunt beginnen met een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis (RKD) in Den Haag. Het RKD is een onderzoeksinstituut voor kunstgeschiedenis en is het grootste kunsthistorische onderzoeksinstituut ter wereld. Het heeft een collectie van meer dan een miljoen schilderijen, prenten, tekeningen en foto's. Het instituut organiseert ook tentoonstellingen en beheert een onderzoeksbibliotheek met meer dan 150.000 banden. De collecties zijn ook online beschikbaar als u ze niet persoonlijk kunt bezoeken. Het RKD heeft een breed scala aan tentoonstellingen en lezingen die u kunt bijwonen, en is de perfecte plek om te leren over Nederlandse kunst.

U kunt geweldige musea en kunstgalerieën tegenkomen….

Als u in Nederland bent, kunt u een speciale inspanning doen om musea en kunstgalerijen te bezoeken. In de meeste steden en zelfs kleine plaatsen zijn uitstekende te vinden. De Nederlandse musea hebben vaak een collectie kunstwerken van beroemde Nederlandse schilders en staan ook bekend om hun collecties toegepaste kunst, meubels, textiel en sieraden. De oudste kunstgalerij ter wereld, het Mauritshuis, is ook in het bezit van de stad Den Haag. Het Mauritshuis is een museum en kunstgalerie die zich richt op de kunst en de kunstcollecties van de Nederlandse Gouden Eeuw. Het Mauritshuis is een van de populairste toeristische attracties in Den Haag.

Delfshaven is een andere stad die beroemd is om zijn kunstgalerie. De galerie heeft een breed scala aan kunstwerken van de Renaissance tot de moderne tijd, en is gevestigd in een oud gebouw dat is gerenoveerd om kunst uit verschillende tijdperken te laten zien.

In Delft vindt een van de oudste handelsbeurzen ter wereld plaats.

De Nederlanders organiseren al sinds de 17e eeuw internationale beurzen, en Delft is daar altijd een goed voorbeeld van geweest. Als u tijdens de internationale beurs in de stad bent, breng dan zeker een bezoek aan de Vrede Poort. Dit is de oudste nog bestaande handelsbeurs ter wereld, die in de 17e eeuw voor het eerst in Delft werd gehouden. Dit was de eerste keer dat er een handelsbeurs buiten Amsterdam werd gehouden, en sindsdien wordt hij elk jaar gehouden, behalve in oorlogstijd. U kunt ook het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden bezoeken. Dit is het oudste museum in zijn soort ter wereld, dat al sinds de 17e eeuw kunstcollecties herbergt.